dimecres, 17 d’octubre del 2007

Xais a Platja d' Aro!?

Tenia molta curiositat per veure les famoses ovelletes de les que tant en parleu, així que he buscat informació al respecte. No trobo cap imatge de la famosa rotonda dels xais. Si algú es tan amable de enviar-me-la, la pulicaria aquí!.


Publicació

...«Són elements que causen un cert impacte, perquè són originals, perquè agraden, perquè són diferents, però que en la majoria dels casos no tenen un gran cost i es poden retirar sense gaires problemes. És art efímer». Aquesta és l'opinió de Riera, que creu que s'ha aconseguit un Platja d'Aro «més amable». Primer va ser la vegetació, els arbres, que en aquests anys s'han plantat prop de 25.000, els que van penetrar, tapant en molts casos façanes gens afavorides, carrers, alguns degradats, i van ajudar a travessar la plaça d'Europa, tota de ciment, a ple sol, en un calorós dia d'estiu.

Hi ha de tot en aquesta representació animal i vegetal. Es combinen elements florals, des de cactus gegants, fins a palmeres, a curisositats artístiques com ara els 75 xais, els 50 ocells o les 7 formigues gegants (les quals, són més properes a la coneguda formiga argentina que a una d'actòctona del país -aquí són negres).

Els xais -ara uns 45- de la rotonda de la C-31 amb Castell d'Aro, s'han d'anar a veure, van ser els pioners...


Absurddiari

2 comentaris:

Guenda ha dit...

No sabía q eran 45 los Xais!!!no tengo ninguna foto de los Xais para enviarte...lo siento.
Curioso el articulo. Ciao! Guenda

annita ha dit...

Són 45 els xais? Recordo la primera vegada i l'ultima que els vaig veure, si trobés alguna foto ja te la passaria. Són molt macos, semblen de veritat. això és el que em vaig pensar la primera vegada que els vaig veure!