dijous, 8 de novembre del 2007

Turisme mèdic o de bisturí



















DEFINICIÓ

S’anomena turisme mèdic aquell turisme que ofereix (via Internet) un paquet turístic on s’ inclou el viatge, la intervenció de cirurgia i els dies d’ estada. Aquest nou turisme té molt èxit a països com Tunissia, Marroc, ...

MOTIVACIÓ

El motiu principal és un estalvi econòmic degut a la diferència econòmica entre els diferents països.

PERFIL

La gran majoria dels consumidors d’ aquest producte són dones de classe mitjana. Acostumen a buscar la informació sobre el seu viatge a través de la xarxa, realitza consultes de l’ operació, una vista virtual a la clínica, les visites que realitzarà, l’ hotel,...

VÍDEO
Reportatge 30 min.

6 comentaris:

Manelus ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Manelus ha dit...

La veritat és que cada cop trobo que s'estén més aquest tipus de turisme. Al final haurem de saber fins i tot de medicina per treballar en el sector turístic. Això si que seria ser multidisciplinar!

Meriflowers ha dit...

és increible la quantitat de motivacions que poden portar una persona a fer "turisme"...amb lo maco que és anar a fer passejades, sol i platja, aventura, cultura...ja ens podem calçar, per vendre un viatge haurem de fer un curset d 'infermeria jejejeeeee!!!

DonAire ha dit...

Interessant

annita ha dit...

Vaia tela, deu ni do, pensar que hi ha gent que s'atreveix a viatjar a un altre continent i a més tercer mundista per fer-se cirurgia estètica. Pot ser perillós ja que la cirurgia està dins del viatge i si ho fas per internet, a qui reclames?
Jo no vull pas pensar en haver de fer això un cop estigui diplomada en turisme.

Laureta ha dit...

Hola Anna!

Vaig crear un foro per discutir el tema.

http://www.oget.creatuforo.com/ver-tema-23-oget.html