dijous, 31 de gener del 2008

Fent de turista



Com molts de vosaltres “estic de vacances”, ja no tinc exàmens. Així que aquestes setmanetes abans de començar les classes aprofito per conèixer alguns dels pobles de la província de Girona que encara no conec. Dilluns passat vaig anar a Breda,…tenia curiositat per veure “el Bar Tramuntana”, “la casa de la Tresa”, l’ església. No sóc una gran amant del Vent del Pla però estant a Girona ho tinc a quatre passes. Però no és per parlar de Breda que he fet una entrada al bloc, sinó per un altre dels pobles que he conegut aquesta setmana, Castellfollit de la Roca. Doncs bé, us haig de dir que vaig quedar ben impressionada quan arriba. Des de la carretera per la qual s’hi accedeix es veu el perfil de l’ església i les cases penjant de la cinglera basàltica. És un poble petit, d’ uns 1000 habitants.

Vaig quedar captivada quan vaig pujar al campanar de l’ església de Sant Salvador, les vistes són espectaculars (l’ església que es veu a la fotografia). Durant la Guerra civil aquesta església va ser destruïda, actualment està restaurada i s’ utilitza de sala cultural.

M’ agradaria conèixer més pobles propers i és per això que us agrairia molt saber quins pobles us agraden i em recomaneu visitar.

3 comentaris:

mArTí ha dit...

Quina sort k tens , de tenir temps i cotxe per a visitar tots aquests pobles del voltant. És una cosa que també tinc ganes de fer, però no sé d'on treure el temps

Laureta ha dit...

Voler és poder!!!

Anònim ha dit...

Hola,si algun dia passes pel blog i llegeixes això...:),jo diria que Olot hi ha la zona Volcànica que està molt bé per a passejar-hi.
Apa doncs,Saluds!.