dilluns, 15 d’octubre del 2007

La Alhambra



Al quadern d’ OGET parla sobre la limitació dels visitants al monuments i es per aquest motiu que publico aquest article al meu bloc.

Aquest estiu vaig estar a Granada visitant la família i com ja us podeu imaginar vaig anar a visitar la Alhambra.

No sé si sabeu però l’ accés al recinte està limitat (al quadern d’ OGET en parla). A l’ entrada t’ apareix l’ hora d’ entrada als palaus i és l’ hora dins la qual tens l’ accés a aquests.

Per si algú no ho acaba de veure clar a la imatge podeu veure una entrada (espero que pugeu veure-la bé). A sota de VISITA GENERAL DIURNA, BILLETE DE TARDE. Posa: Hora de entrada a los Palacios Nazaríes: 17:00 a 17:30 (aquesta és l’ hora d’ entrada als Palaus, després de les 17h no pots entar-hi!).

Si algú de vosaltres està interessat/da en anar-hi, adquiriu les entrades amb forces dies d’ antelació (hi ha una forta demanda i a més a més el hi ha una limitació de visitants per dia).

4 comentaris:

Meriflowers ha dit...

No he estat a l'Alhambra però fa mooolt de temps que vull anar-hi, fer un tour per totes les ciutats andaluses més rellevants....i conèixer de primera mà el patrimoni del sud d'Espanya (que em sembla a mi, el tenim bastant "oblidat" per aqui al nord).
Molt bé Laureta...ara em posaré a pràcticar el tema del meu perfil del blog a veure si saco algo en claro.

Es veritat que als voltants de l'Alhambra hi ha tot de pitonisas que et volen llegir la teva carta Astral???

Anònim ha dit...

"La opinión es como el culo;todos tenemos uno". Podemos estar acertados o equivocados, pero si no la damos estamos muertos. Yo estoy constantemente en contra de las opiniones de laureta, pero ella está viva porque tiene opinión. Dejaros de tonterías: nadie se va a reír de vuestras opiniones, y si no las decís, nunca las podréis contrastar ni mejorar

Laureta ha dit...

jejeje això que dius Meri de les pitonisses és veritat però jo no vaig trobar-me amb cap.

Juan, t' agraeixo la sinceritat del teu comentari. Aquest cop estic totalment d' acord amb tu!!!

Noe ha dit...

Tens raó, Laura. L'entrada a l'Alhambra està molt restringida últimament. A més, si intentes saltar-te les restriccions d'alguna manera, ja s'encarreguen ells de que no hi puguis accedir, encara que per evitar-ho t'hagin de trencar el vidre del cotxe amb un TOTXO!